Beskrivelse

Pausenøtter for kule kids

Aktivitetsheftet Pausenøtter for kule kids er gjort mulig av Coop, Goman Bakeriet, Innovasjonspark Stavanger, Site 4016, Lyse, DataTrykk, Smedvig og Skretting.

Heftet er gratis til barna og ligger i over 100 coop butikker

Da viruset inntraff Norge for fullt startet tidlig en tankeprosess om hvordan vi kunne bidra til å gjøre noe hyggelig for samfunnet. Dette er en stor endring i flertallets hverdag.

Mange er hjemme med barn som ellers er i barnehage og på skole. Vi bestemte oss for å gå i gang med et aktivitetshefte som nødvendigvis ikke trenger å være så pedagogisk. Dette skal være et avbrekk.

Derfor har heftet fått navnet «Pausenøtter for kule kids»

Vi har nå laget et aktivitetshefte på 12 sider fullspekket med kjekke oppgaver for hele familien.

50.000 hefter på vei ut i Coop butikkene.

Matsentralen og Hjerte for Sandnes fikk pakke -jobben fra Coop.

Noe de satt stor pris på. DataTrykk bidro med dugnad på ide og design. -Dag Ove Aksland i Coop for en flott og engasjert mann.

Det var et stort «Ja»  da Hilde ringte å spurte om støtte til produksjon og distribusjon  av heftene. «Vi blir med så  kan vi gi noe tilbake til samfunnet og barna».

Vi er utrolig glad og takknemlig for at Goman Bakeriet, Innovasjonspark Stavanger, Site 4016, Lyse, Smedvig og Skretting også var med å bidro. Så glad vi ikke gav opp dette prosjektet.